Welkom, bezoeker! [ Registreer | InloggenRSS Feed  |   | 

Site Voorwaarden en Privacy

Site Voorwaarden Reisgenoten.nl & Reisgenoten.com
De belangrijkste regel is: Hou het leuk, voor jezelf en anderen….. Met het plaatsen van een of meerdere advertenties bij Reisgenoten.nl & Reisgenoten.com ga je akkoord met onze richtlijnen en voorwaarden.

Reisgenoten.nl is voor het vinden van een reisgenoot, zoek je een ander contact plaats dan een advertentie op een van de sites waarvan de banners op onze site staan! Contact advertenties op Reisgenoten.nl worden daarom verwijderd.

Wij geloven niet in het cencureren van de hier geplaatste advertenties. Komen wij echter toch advertenties tegen die aanstootgevende of disciminerende teksten bevatten, worden deze zonder voorafgaande waarschuwing verwijderd door onze webmaster. In dit geval zal de toegang tot Reisgenoten.nl & Reisgenoten.com geblokeerd worden voor deze gebruiker. * Advertenties met reclameboodschappen zullen door ons worden verwijderd. * De adverteerder is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar advertentie. * Als iemand de moeite neemt om op uw advertentie te reageren, stuur dan altijd een berichtje terug. * Reisgenoten.nl & Reisgenoten.com is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste advertenties. * Advertenties die geplaatst zijn als grap, test, of andere niet serieuze inhoud hebben, worden verwijderd. * Het vermelden van telefoonnummers in de advertentietekst is NIET toegestaan. * Het gebruik van foto’s van een ander is NIET toegestaan. * Bij overtredingen van deze voorwaarden of enig ander misbruik van onze site kan de toegang tot Reisgenoten.nl & Reisgenoten.com ontzegd worden.

PRIVACY VERKLARING 
Reisgenoten.nl Privacy beleid:

Reisgenoten.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens alleen intern. We willen het gebruik van de website zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij we gebruik kunnen maken van jouw persoonlijke gegevens.
We zullen jouw persoonlijke gegevens zonder je toestemming nooit ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om jouw persoonlijke informatie te beschermen. In het overzicht hieronder kunt u zien waar we je gegevens voor kunnen gebruiken:
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je besluit een openbare reactie/vraag/oproep te plaatsen op ons forum, gastenboek, advertentie pagina kun je zelf kiezen of je jouw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn zeer benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht voor bijdragen die niet aan onze site voorwaarden voldoen niet te publiceren. Als je reageert op een advertentie wordt je e-mail adres bekend bij de plaaster van de advertentie, soms is het nuttig een hotmail, dolfijn of ander e-mail adres te gebruiken. We zullen jouw gegevens alleen gebruiken om je op de hoogte te stellen van site verbeteringen, speciale evenementen en acties als je daar toestemming voor geeft. Je ontvangt van ons informatie over reiszaken en producten indien je je opgeeft voor de Reisgenoten Nieuwsbrief: inschrijven kan op de homepage rechts boven. Uitschrijven kan op elk moment, jouw gegevens worden dan direct uit ons bestand verwijderd. Vragen over deze privacy verklaring stuur je naar: info@reisgenoten.nl

Lastminutes

Een ouder reizen